povratak na početnu stranicu

Dobrodošli

Dragi posjetioci, dobrodošli na stranice Internet prezentacije arhitektonskog biroa Arhis Group iz Budve, Crna Gora. Pozivamo vas da se  upoznate sa našim radom, timom naših stručnjaka, projektima i referencama koje posjedujemo.

   

O nama

Arhitektonski biro Arhis Group osnovan je 2004. godine u Budvi, Crna Gora. Oformljen je sa ciljem da kroz projektovanje vila i kuća, stambenih zgrada, poslovnih i javnih objekata, hotela i apartmana, na najbolji način prezentuje svojim klijentima nove tendencije u savremenoj arhitekturi. Nastojimo da kroz svoj rad spojimo savremeno i tradicionalno, novo i staro. Osnovna komponenta našeg rada je arhitektonsko projektovanje kao i cjelokupan projektni menadžment. Našim klijentima pružamo kompletnu uslugu, počev od konsaltinga u cilju nalaženja najboljeg rješenja, pa preko projektovanja eksterijera i enterijera objekata, do poslova nadzora pri izvođenju objekata. Bavimo se i poslovima urbanističkog projektovanja i prostornog planiranja. Iza sebe imamo veliki broj realizovanih projekata i značajne reference. 

Naša ponuda obuhvata izradu kompletne tehničke dokumentacije potrebne za pribavljanje građevinske dozvole. Od idejnog rješenja izvođačkog projekta uključujući sve faze: arhitektura, projekat konstrukcije, instalacije vodovoda i kanalizacije, elektro i mašinske instalacije.

Ovdje se možete upoznati  sa osnovnim načelima rada i sastavom našeg projektnog biroa, poslovnom etikom kojom se rukovodimo u našem svakodnevnom radu kao i sa novostima i poslovnim planovima koji nas očekuju:


Arhis Group - profesionalnost i inventivnost na djelu

   

Naš arhitektonski biro, odnosno naši stručnjaci posjeduju sve potrebne licence za projektovanje i izradu projektne dokumentacije neophodne za relevantan rad i realizaciju objekata koje projektujemo.